Представа ''Дај ми још једну шансу''

Штићеници " ЗЕМЉЕ ЖИВИХ", 27. децембра 2017. године, у ОК клубу на СПЕНСУ, одиграли представу " Дај ми још једну шансу". Представа је настала током арт терапије, која се у нашим заједницама спроводила у оквиру пројекта "Престани пре него што почнеш!", подржаног од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине.

 

predstava da mi jos jednu sansu

 

Посета заједници Ћенаколо

На позив дон Ивана Филиповића, духовника терапијске заједнице Ћенаколо, посетили смо њихову заједницу у Шаренграду. Том приликом смо разменили наша искуства и разговарали о могућностима будуће сарадње.

 

poseta Zemlje zivih zajednici Cenakolo

 

Обавештење

У склопу обележавања Међународног дана борбе против злоупотребе и кријумчарења дроге, у понедељак, 26.јуна 2017.године, Центар за психо-социјалну рехабилитацију и ресоцијализацију оболелих од болести зависности „ЗЕМЉА ЖИВИХ“ спровешће акцију под називом „НЕМОЈ ПРЕ НЕГО ШТО ПОЧНЕШ!“, подржану од стране Градске управе за здравство Града Новог Сада. У периоду од 19 до 22 часа, наши штићеници и они коју су успешно завршили програм делиће промотивне флајере са њиховим личним порукама грађанима Новог Сада (Угао Модене и Змај Јовине) и Београда ( улаз на Калемегдан из Кнез Михаилове) и у периоду од 13 до 16 часова на купалишту Штранд у Новом Саду. На тај начин желимо да делујемо превентивно и да кроз непосредан разговор са грађанима укажемо на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци али истовремено и укажемо на могућност излечења онима којима је помоћ неопходна.