Научник из Израела у посети заједници Земља Живих

Руководилац Центра за мониторинг дрога Министарства здравља, др Јелена Јанковић и професор Yossi Harel - Fisch, главни научник Израелске агенције за борбу против дроге ( IADA) са својим сарадницима, 22. јула 2019. године , посетили нашу терапијску заједницу на Ченеју.

Том приликом смо разменили наша искуства у третманима усмереним на рехабилитацију оболелих од болести зависности и њихову ресоцијализацију и разговарали о могућностима будуће сарадње.

 

 

Догађаји

Отворена изложба слика штићеника заједнице на Ченеју

У четвртак. 28. новембра 2019. године, отворена изложба сликарских радова штићеника терапијске заједнице на Ченеју. Радови су настали као резултат уметничких радионица са академском сликарком, госпођом Душком Сремачки, у оквиру пројекта " Креативношћу против зависности", подржаног од стране Градске управе за културу Града Новог Сада.

Опширније...

Настојатељ манастира Самоград и игуманија манастира Ковиље посетили заједницу на Ченеју

Отац Пантелејмон, настојатељ манастира Самоград из Епархије будимљанско-никшићке и мати Агрипина, игуманија манастира Ковиље из Епархије жичке, посетили нашу терписјку заједницу на Ченеју и подржали наше штићенике у борби против болести зависности.

Опширније...

Отац Милош Весин посетио терапијску заједницу на Ченеју

Протојереј-ставрофор др Милош Весин, парох јужночикашки и професор на Богословском факултету СПЦ у Либертивилу, 14. новембра 2019. године, посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју.

Опширније...

Претрага ( ћирилицом )

Препоручите нас осталима

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button