Земља Живих на Међународном кампу "Човек - свет"

Преко 100 учесника Међународног кампа "Човек - свет" који се одржавао уз подршку Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Министарства правде Републике Србије, уз благослов Светог Архијерејског Синода Српске Православне Цркве и Београдске надбискупије, у организацији хришћанског покрета Фоколари, 20. јула 2017. године посетили наше терапијске заједнице на Ченеју и Вилову.

Наредног дана, 21. јула 2017. године одржали смо предавање за све учесника кампа у Делиблатској пешчари.

Млади хришћани из целог света имали су прилике да се упознају са нашим пројектом и слушајући сведочанства наших штићеника, на најбољи начин разумеју опасности и страдање које им може донети злоупотреба психоактивних супстанци.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...