Представа " Дај ми још једну шансу" одиграна на Спенсу

Штићеници " ЗЕМЉЕ ЖИВИХ", 27. децембра 2017. године, у ОК клубу на СПЕНСУ, одиграли представу " Дај ми још једну шансу".

Представа је настала током арт терапије, која се у нашим заједницама спроводила у оквиру пројекта "Престани пре него што почнеш!", подржаног од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...