Одиграна представа пред ученицима Змај Јовине гимназије

У циљу превенције од злоупотребе психоактивнх супстанци, наши штићеници одиграли су 23. и 27. марта 2018. године, две представе ученицима новосадске гимназије "Јован Јовановић Змај".

Представа је настала као резултат арт-терапије са едукатором Срђаном Миљковићем, у оквиру прошлогодишњег пројекта "Престани пре него што почнеш", подржаног од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...