„Земља живих“ на „Данима краљице Јелене“ у Рашкој

Представници Центра „Земља живих“ учествовали на обележавању манифестације „Дани краљице Јелене“ у Рашкој.

У петак, 1. јуна, одржали смо предавање за ученике средњих школа у Рашкој, у суботу, 2. јуна, учествовали на ревијалној одбојкашкој утакмици а у недељу, 3. јуна, одржали радионицу за каширање икона у манастиру Градац.

Захваљујемо се на позиву и гостопримству игуманији Нини и сестринству манастира Градац, Центру за културу Градац и Туристичкој организацији Рашка.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...