Дељени промотивни флајери грађанима Новог Сада

У склопу обележавања Међународног дана борбе против злоупотребе и кријумчарења дроге, у уторак, 26. јуна 2018. године, спровели смо акцију под називом „ТВОЈЕ НЕ МЕЊА СВЕ“.

Наши штићеници и они коју су успешно завршили програм делили су промотивне флајере са њиховим личним порукама грађанима Новог Сада.

На тај начин смо желели да делујемо превентивно и да кроз непосредан разговор са грађанима укажемо на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, али истовремено и укажемо на могућност излечења онима којима је помоћ неопходна.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...