Штићеници посетили манастире на Фрушкој Гори

У понедељак, 18. јуна 2018. године, наши штићеници из мушких терапијских заједница Ченеј и Вилово, ишли су на поклоничко путовање и обишли манастире на Фрушкој Гори - Ново и Старо Хопово, Крушедол, Велику Ремету и Свтоархангелси манастир у Ковиљу.

Захваљујемо се архимандриту Стефану (Вучковићу), игуману манастира Велика Ремета, који је са својим братством приредио ручак за наше штићенике и васпитаче, као и господину Милији Војиновићу, међународном ФИБА судији, чијом смо добротом реализовали ово поклоничко путовање.

 

 

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...