Емисија о Земљи живих - Дрога нема последњу реч!

Шта показује статистика када су у питању зависници од наркотика у нашој земљи? Који је окидач да неко посегне за наркотицима?

Шта је Земља живих? На ком принципу се ради са зависницима? Сарађују ли при лечењу психолози и други стручњаци? Када изиђу из заједнице, колико некадашњи зависници успеју да се интегришу у друштво?

Гост радија "Беседа" је господин Андреја Јовановић, координатор при заједници "Земља живих". Емисија је емитована 9. јула 2018. године.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...