Освештана обновљена Терапијска заједница у Сланкамену

Његово Преосвештенство Епископ мохачки г. Исихије, викар Епископа бачког и настојатељ манастира Ковиљ, 19. новембра 2018. године, освештао је нашу обновљену Терапијску заједницу за девојке у Сланкаменачким Виноградима.

Чину освештења су присуствовали: Његово Преосвештенство Епископ сремски г. Василије, надлежни Архијереј, председник Скупштине општине Инђија Милан Предојевић, архимандрит Стефан, игуман манастира Велика Ремета, архијерејски намесник сремско-карловачки протојереј Борис Милинковић, архијерејски намесник румски протојереј Сретен Лазаревић, протојереј Радомир Сандо, парох сланкаменачки, јереј Лазар Мајсторовић, парох кулпински и други гости.

Захваљујемо се на подршци нашим пријатељима, чијом смо добротом, након пожара пре две године, успели да обезбедимо одговарајућe услове за смештај и рехабилитацију наших штићеница.

Догађаји

Градоначелник Новог Сада посетио заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.

Опширније...

Штићеници одиграли представе о злоупотреби дрога

У омладинском ОК клубу у Новом Саду, 27. и 29. новембра 2018. године, штићеници наше терапијске заједнице одиграли представе за младе у циљу упозоравања на погубну штетност злоупотребе психо-активних супстанци.

Опширније...

Предавање у Средњој туристичкој школи у Београду

У циљу превенције и упозоравања на погубну штетност злоупотребе психоактивних супстанци, 26. новембра 2018. године, одржали смо предавање у Средњој туристичкој школи у Београду.

Опширније...