Copyright © 2017 Земља живих

 

Copyright zemljazivih.infoОво није званична презентација заједнице ''Земља живих''
већ сајт  настао као производ љубави према спасеној браћи, пројекту ''Земља живих'' као и његовом творцу и духовнику, оцу Бранку.
С обзиром да заједница за рехабилитацију и ресоцијализацију зависника од психоактивних супстанција Земља живих нема свој званични вебсајт, овај пројекат у потпуности  игра улогу истог.

Текстови ( осим у делу : ''Писма из заједнице'' ) представљају личну импресију аутора сајта али су објављени са благословом духовних пастира заједнице. Могу се копирати и користити у личне сврхе али у случају објављивања у јавним медијима се морају интерпретирати ИСКЉУЧИВО у целости - неизмењени  и са линком ка извору ( овом сајту ), односно са напоменом одакле је преузет.

Фотографије и видео материјал из заједнице Земља живих су власништво заједнице Земља живих и могу се користити ИСКЉУЧИВО у личне сврхе.
Свако јавно објављивање фотографија или видео материјала из заједнице Земља живих са овог сајта без дозволе ( благослова ) у било ком облику је СТРОГО ЗАБРАЊЕНО!
Уколико сте заинтересовани за јавно објављивање фотографија и видео материјала из заједнице Земља живих са овог сајта, обавезно нам се обратите Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.