Часопис Православни мисионар и Земља живих

 

је мисионарски часопис намењен првенствено младим људима. Обилује разним духовним темама прилагођеним савременом човеку. Сваки број има другачију тему броја која одређује карактер већине текстова тог броја.

 

misionar-naslovnaИздаје га:
Информативно-издавачка установа Светог Архијерејског Синода Српске Православне Цркве, ул. Краља Петра 5 (патријаршија), Београд;

Уредник:
јереј Оливер Суботић.

Телефони:
редакција - 011 3025 116, претплата - 011 3025 113 (+381 11 3025 113)

Електронска адреса:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Такође популарна издања: часописи ''Православље'' и '' Светосавско звонце''.

Овај предиван часопис излази двомесечно и углавном се може наћи у црквама, као и у црквеним књижарама и сл. Најбољи и најлакши начин да дођете до њега је - претплата, која за нашу земљу износи свега 500 динара годишње док је за иностранство: обична пошиљка €20, авионом - за Европу €25 а ван Европе €35 годишње. Цена појединачног примерка је 90 дин.

Часопис обилује разноврсним духовним темама. Штампа се на квалитетном папиру у боји тако да представља изванредну прилику за обогаћивање сваке , иоле озбиљне приватне духовне ризнице.

Од, за заједницу ' Земља живих ' јубиларног броја мај/јун 2009. када је тема броја била ' Проблем наркоманије', овај часопис је, извесно време био богатији за још једну рубрику: Писма из Земље живих. У овој рубрици сте могли читати уникатне текстове штићеника заједнице који су након објављивања у часопису објављени и на овом сајту у рубрици Писма из заједнице.

 

 

Земља живих, Вилово март 2010Земља живих, Вилово март 2010Земља живих, Вилово март 2010Земља живих, Вилово март 2010Земља живих, Вилово март 2010