Бројне новости на радију

Драга браћо и сестре,

 

 Ваш и наш радио је коначно добио нови, савременији сервер са напреднијим функцијама и бројним изменама и побољшањима.  Самим тим и IP адреса сервера је промењена па вам саветујемо да кликнете прво на иконицу плејера који користите (у горњем левом углу) па тек онда да евентуално снимите линк као ваш омиљени.

Такође, једна од значајних новина је и Веб-плејер који се отвара у новом малом прозору тако да неометано можете да претражујете овај или неки други сајт уживајући у нашем програму.

Радио програм се од сада емитује помоћу mpeg енкодера (Mp3) на 96 Kbps, 44100 Hz Stereo, тако да више нема проблема са емитовањем на мобилним уређајима, флеш или било којим другим плејерима. Такође, корисници који користе напредније ''ватрене зидове'' сада неометано могу да слушају наш програм.

 

Уколико желите да у ваш плејер ручно унесете стриминг адресу, укуцајте http://radio.zemljazivih.info .

Опширније...

Срђан Ранђеловић


Појачало Crown и миксета Gemini

crownСрдачно се захваљујемо брату Срђану за овако вредну и великодушну донацију.
Нека му Бог подари све што му је потребно.

 

 

Молба за помоћ

 

molba-za-pomoc Радио '' Земља живих '' је непрофитни, волонтерски подухват који захтева извесна материјална улагања. С обзиром на све већу популарност радија, јавила се потреба за проширењем капацитета а самим тим и већом количином новца. Такође, потребна су нам и минимална средства за улагања у скромну инфраструктуру радија као и за одржавање сајта.
Непријатно нам је што морамо да молимо за помоћ али за одржавање и усавршавање радија и сајта су потребна новчана средства која нисмо у могућности да самостално обезбедимо.
Стога, молимо Вас за скромну помоћ сходно Вашим могућностима. Тренутно смо у могућности да примамо средства  преко веома сигурног интернет сервиса '' Skrill - Moneybookers'' ( слање новца помоћу имејл адресе - E-Wallet ).
Све што треба је да се пријавите на сервис, додате извесна средства на оформљени рачун и пошаљете на адресу    e-mail

Унапред Вам се срдачно захваљујемо!

 За донацију, кликните на банер:    skrill-chkout uk local 110x67

 

У случају да донирана стредства превазиђу потребе одржавања радија и сајта, сав вишак новца биће искоришћен за помоћ заједници ''Земља живих'' !

 

Коначно,  преко сервиса Moneybookers сада и становници Сједињених Америчких Држава могу слати новац путем имејл адресе (E-Wallet) !

 

Још једном вам се срдачно захваљујемо. Бог вам помогао и свако добро дао!

 

 

 

Још чланака...

  1. О радију

Претрага ( ћирилицом )

Примајте новости имејлом

Потврдите листе на које желите да се пријавите, унесите име и имејл и пријавите се на листе за примање новости са сајта путем имејла.

Препоручите нас осталима

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button